Column

Zelfliefde kun je leren

Zelfliefde kun je leren

01-07-2022

Het lijkt wel een trend: zelfliefde. In mijn ogen een prachtige trend! We leren meer van onszelf te houden. Jezelf op nummer één zetten. Soms is het lastig om jezelf bovenaan te zetten. We zijn bang dat anderen ons dan niet meer aardig vinden.

Vind je jezelf wel aardig genoeg? Dan zou het namelijk niks uit moeten maken wat anderen denken. De belangrijkste relatie is die met jezelf. Hoe leer je van jezelf te houden? Bekijk eerst de energiebalans van je relaties. Welke geven energie? En welke vriendschappen kosten energie? Jezelf opladen is namelijk heel belangrijk.

Start daarna met dankbaarheid. Benoem dagelijks drie dingen waarvoor je dankbaar bent. Laat je telefoon liggen en mediteer. Kijk jezelf daarna aan in de spiegel en benoem drie dingen waar je trots op bent. Stap onder de douche en bedenk hoe je agenda eruitziet. Ga je dag langs en vul deze met positieve gedachtes.

Het is vanaf nu verboden om te klagen. Zet je negatieve gedachtes om in positieve gedachtes.

Je zult merken dat je wereld verandert.

Liefs, Fajah

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).