Column

Neerslachtig? Down? Het leven schijnt zich te normaliseren.

Neerslachtig? Down? Het leven schijnt zich te normaliseren.

01-08-2022

De heftigheid van Covid-19 is wat weggevaagd. Die impact was heftig en we voelden de gevolgen allemaal. Sinds dit voorjaar gaat schijnbaar iedereen weer verder zoals ze dat gewend waren, maar jij krijgt dat ‘gewone’ gevoel maar niet terug. De vanzelfsprekendheid en het oude vertrouwen in onze samenleving, zoals we gewend waren is weg. Hoe zorg je dan dat je weer zingeving aan je leven geeft en de angst of zorg afneemt?

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

“Haar warme persoonlijkheid zorgde voor een fijne sfeer! Ik heb een ontzettend prettige ervaring met de sessies bij San. Na het stoppen met mijn studie zat ik met een aantal hulpvragen over hoe ik nu verder moest. Dat was mijn grootste vraag, ik stelde hem aan San. Samen bespraken we ervaringen uit mijn dagelijks leven. Tijdens de gespreken leerde San me situaties te bekijken vanuit een andere hoek, zonder oordeel. Dit helpt mij nog iedere dag. Fijn! Ook heeft San mij eerder al geholpen met het analyseren van angstige dromen, hierdoor heb ik geleerd om met een afstandje naar mijn dromen te kijken en kan ik het makkelijker van me af laten glijden. Haar warme persoonlijkheid zorgde voor een fijne sfeer in haar knusse praktijk waarin ik echt mezelf kon zijn. Ik heb veel gehaald uit de begeleiding en ben op dit moment meer op mijn plek dan ik in mijn volwassen leven ooit ben geweest.” Door F. M.

Ik ben San ter Huurne, een enthousiaste, energieke, betrokken psychosociaal hulpverlener die het liefst met jou werkt wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken en je wilt ontwikkelen om verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).