bruisende zaken

Sturen op mentale kracht

Sturen op mentale kracht

01-08-2022

Om je op professioneel of persoonlijk vlak verder te ontwikkelen, kun je soms een metgezel gebruiken die met je meeloopt. Die je helpt weer de regie te krijgen. Orde te scheppen in drukte. Fylgja wil jouw metgezel zijn. In een individueel begeleidingstraject of in een leergang waarin je handvatten krijgt om je team te helpen.

Individuele coaching en begeleiding

Marjolijn Donkers van Fylgja-Advies in Zutphen begeleidt op basis van bewezen theorieën zoals NLP en ACT en combineert die met haar (bestuurlijke) ervaring in welzijn, sport en onderwijs. Vanuit die verschillende invalshoeken geeft ze je inzicht en handvatten. Of je nu in onderwijs, zorg of bedrijfsleven actief bent – Fylgja laat je verder groeien.

Leergang voor leidinggevenden

Fylgja start in september een leergang speciaal voor leidinggevenden. Als zij hun medewerkers kunnen inspireren en leren hoe ze zelf de regie kunnen nemen over hun agenda en hun leven, heeft iedereen er baat bij!

Vragen? Neem contact met ons op! 0575 – 84 71 05

Fylgja-Advies Zaadmarkt 84A, Zutphen 0575 - 84 71 05 Eigenaar: Marjolijn Donkers info@fylgja-advies.nl www.fylgja-advies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).