Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

WAT ALS JIJ ECHT DE BAAS ZOU ZIJN OVER JOUW EIGEN AGENDA?

WAT ALS JIJ ECHT DE BAAS ZOU ZIJN OVER JOUW EIGEN AGENDA?

01-09-2022

Om je op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen, kun je soms wat extra inspiratie en hulp gebruiken. Jij zou zelf weer de regie krijgen over jouw agenda en orde vinden in de drukte van je werk en een vol privéleven. Bij Fylgja-Advies leer je hoe jij ambities voluit kunt waarmaken.

“Wij werken onder andere met ACT” Acceptance en Commitment Training

Fylgja-Advies is een organisatie voor begeleiding en training voor particulieren en voor organisaties. Vanuit verschillende invalshoeken krijg je inzicht in jezelf, de mensen om je heen en de wereld om ons heen.

Herken jij dit?


• Ik neem mijn werk vaak mee naar huis
• Ik ben ambitieus
• Ik geef leiding aan een team
• Ik heb een druk privéleven
• Ik zou zo graag mijn dromen waarmaken Kom dan eens langs en maak kennis met de werkwijze van Fylgja Advies. Voor organisaties en particulieren bieden wij persoonlijke begeleiding en groepstrainingen.

Wil je meer weten? www.fylgja-advies.nl

Fylgja-Advies Zaadmarkt 84A, Zutphen 0575 - 84 71 05 Eigenaar: Marjolijn Donkers info@fylgja-advies.nl www.fylgja-advies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).