Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

CREATIEVE OCHTENDEN IN ’T WARNSHUUS

CREATIEVE OCHTENDEN IN ’T WARNSHUUS

01-12-2022

Elke tweedee dinsdagochtend van de maand in de ontmoetingsruimte van ’t Warnshuus. De koffie/thee staat klaar om 10.00 uur. We beginnen dan met de uitleg en we sluiten of rond 12.00 uur. Vindt u het leuk creatief bezig te zijn en eens wat anders te leren, dan dat u misschien gewend bent? Of juist de behoefte om gezellig met anderen te knutselen?

’t Warnshuus ook het adres voor uw activiteit!

Onder leiding van een hobbyist gaan we telkens een creatie maken en gebruiken hierbij karton, papier, inkten en allerlei hulpmiddelen zoals stansen, mallen etc. Wat we gaan maken zijn kaart- en cadeaucreaties in allerlei vormen en maten. De materialen en hulpmiddelen staan voor jullie ter beschikking; u hoeft niets mee te nemen.

U dient zich van tevoren op te geven, dat kan aan de balie in ’t Warnshuus, telefonisch via 0575-522796 of via mail coordinator@warnshuus.nl.

High Tea middag voor ouderen

Op elke laatste vrijdagmiddag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur wordt de High Tea middag voor ouderen georganiseerd in ’t Warnshuus. In een gezellige ambiance kunt u genieten van heerlijke lekkernijen die door de vrijwilligers van ’t Warnshuus worden gemaakt. De deelname aan de High Tea middag bedraagt slechts € 5,00 p.p. Om de kosten verder te dekken hebben vrijwilligers en de Haak Maar Aan Club handgemaakte producten/cadeaus gemaakt die in ’t Warnshuus te koop zijn tegen zeer schappelijke prijzen. De opbrengst van de verkoop gaat helemaal naar de organisatie van de High Tea middagen. Zoekt u een leuk cadeau? In de vitrinekasten in de ontmoetingsruimte worden de zelfgemaakte producten getoond.

U dient zich van tevoren op te geven, dat kan aan de balie in ’t Warnshuus, telefonisch via 0575-522796 of via mail coordinator@warnshuus.nl.

KIJK VOOR AL ONZE ACTIVITEITEN, CURSUSSEN EN WORKSHOPS OP ONZE SITE WWW.WARNSHUUS.NL

Dreiumme 43 Warnsveld | www.warnshuus.nl | coordinator@warnshuus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).