Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Relatiecoaching

Relatiecoaching

01-01-2023

Een relatie kan een bron van vreugde zijn. Op een bepaald moment kan een relatie ook een bron van zorgen vormen. Er kan onenigheid ontstaan of vervreemding van elkaar. Vaak is er sprake van terugkerende thema’s, die ten grondslag liggen aan de (soms kleine) dagelijkse gebeurtenissen in het omgaan met elkaar.

Bij de mindfulnesspraktijk Zutphen kun je terecht voor mindfulnesstraining en relatiecoaching

De thema’s die je in relatie met elkaar tegenkomt, zie je vaak ook terug in relatie met andere mensen, in werk of privé. In de relatiecoaching beginnen we met jouw vraag of behoefte in kaart te brengen. We onderzoeken samen de (onderliggende) patronen, die zich in het omgaan met elkaar voordoen.

We maken gebruik van technieken uit de mindfulness: pauzeren, ervaren en onderzoeken wat er gebeurt in gedachten en gevoelens van ieder.

Daarover gaan we in gesprek, met respect voor elkaars mogelijkheden en grenzen. We doen dit vanuit de mindfulnesshouding van mildheid en aanvaarding, zonder oordelen. Spreken met- en luisteren naar elkaar met aandacht kan een andere dynamiek teweegbrengen. Bewuste keuzes maken in plaats van vervallen in oude, automatische patronen brengt nieuwe perspectieven.

Ben je geïnteresseerd in mindfulness relatiecoaching? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je bent van harte welkom!

Mijn naam is Martha Pastink. In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Daarnaast ben ik in 2009 gestart met het geven van mindfulness. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

06-19354689 info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).