Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Gelukkig zijn

Gelukkig zijn

01-03-2023

Gelukkig zijn. Wie wil het niet? Ieder mens is ermee bezig, op zijn eigen manier. Wat maakt jou gelukkig? Het gebeurt maar al te vaak dat we ons geluk koppelen aan materiële zaken: dat mooie huis, die geweldige auto, een droomvakantie. Of we hangen ons geluk op aan het hebben van de ideale relatie of de juiste baan. “Als ik dat zou hebben, dan... zou ik gelukkig zijn”.

Bij de mindfulnesspraktijk Zutphen kun je terecht voor mindfulnesstraining en relatiecoaching.

We hebben eigenlijk maar weinig te zeggen over het leven. Er is voortdurend verandering en alles is van tijdelijke aard.

Het komt en het gaat. Iets nieuws wordt al snel weer gewoon en die felbegeerde baan of relatie geeft ook geen blijvend gevoel van geluk.

Wat maakt dan wel blijvend gelukkig? Wikepedia omschrijft gelukkig zijn als “het tevreden zijn met de huidige omstandigheden”. Kun je tevreden zijn met je huidige situatie? Kun je accepteren dat alles voortdurend verandert en daarin meebewegen? Kun je genieten van iets moois of fijns zonder te verwachten dat het blijft? Kun je tegenslag verdragen zonder je uit het veld te laten slaan? Het gaat hier over gelijkmoedigheid, over psychische stabiliteit en kalmte, ongeacht de gebeurtenissen.

Je kunt door middel van een mindfulnesstraining leren om gelijkmoedigheid te ontwikkelen en daardoor beter om te gaan met veranderlijke gebeurtenissen in het leven. Dit helpt je om zorgelozer en gelukkiger te leven.

Mijn naam is Martha Pastink. In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Daarnaast ben ik in 2009 gestart met het geven van mindfulness. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

06-19354689 info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).