Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

PROFESSIONELE COACHING

PROFESSIONELE COACHING

01-09-2023

In het beroepenveld van zorg, onderwijs, kinderopvang en ook het bedrijfsleven ervaren medewerkers en leidinggevenden veel dynamiek. In het dagelijks werk sta je continu ‘aan’ en wordt er van je gevraagd snel te handelen en besluiten te nemen. Vaak met een grote impact voor de mensen om je heen. Het groeiende tekort aan medewerkers versterkt het gevoel van verantwoordelijkheid en de groeiende takenlijsten vergroot de werkdruk.

“GET OUT OF YOUR MIND, AND INTO YOUR LIFE” Steven C. Hayes

Coaching kan je helpen om zelf grip te houden op je ambities, je agenda en je succes. Om zelf volop van je leven te genieten in combinatie met een gezin, zorg voor familie, sporten en je werk, helpt het om zelf de touwtjes in handen te houden. Coaching leert je hoe jij dit kunt doen.

VOOR IEDEREEN DIE AANDACHT HEEFT VOOR HET VERGROTEN VAN WERKPLEZIER EN PLEZIER WIL HOUDEN IN WERK

Wil je meer weten? www.fylgja-advies.nl

Fylgja-Advies Piet Heinstraat 1, Zutphen 0575 - 84 71 05 Eigenaar: Marjolijn Donkers info@fylgja-advies.nl www.fylgja-advies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).