BRUISENDE COLUMN

La Dolce Vita(mine)

La Dolce Vita(mine)

01-05-2018

Vitaminen zijn organische stoffen die je lichaam hard nodig heeft. Ze zijn onder andere bepalend voor groei (van bijvoorbeeld nagels en haren), stofwisseling en herstel.

Omdat ze een positieve invloed hebben op onze huid worden ze steeds meer verwerkt in cosmetica. De twee meest gebruikte vitaminen in cosmetica zijn vitamine A en C. 


Vitamine A wordt in de volksmond ‘Retinol’ genoemd en heeft een, wetenschappelijk bewezen, sterk huid verjongende werking. Deze vitamine stimuleert de aanmaak van collageen, verheldert de teint, vermindert onzuiverheden en verbetert de elasticiteit. Medik8 heeft de Cristal Retinal op de markt gebracht; een hoogwaardig vitamine A-product dat 11 keer sneller wordt opgenomen dan vergelijkbare producten. 


Vitamine C, een sterke antioxidant, beschermt tegen Uv-stralen en bevordert de aanmaak van elastine en collageen, om de huidstructuur te verbeteren. Rimpels, lijntjes en ongelijke huidstructuren worden aanzienlijk verbeterd. Medik8 heeft diverse serums met vitamine C in verschillende concentraties die deze werking bieden. 


Wil je meer weten over de werking van vitaminen en wat deze kunnen betekenen voor jouw huid? Neem dan contact op via mail, telefoon of Facebook.


Professionele behandelingen met persoonlijke aandacht, daarvoor ben je bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars zeker aan het juiste adres. Anne-Marie staat persoonlijk voor al haar klanten klaar.


Deventerweg 171, Zutphen

0575-516045

www.huidverbeteringtempelaars.nlwww.huidverbeteringtempelaars.nl

salonvoorhuidverzorging

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).