bruisende zaken

Specialist in borstprotheses

Specialist in borstprotheses

01-05-2018

Elke vrouw verdient het om er op haar mooist uit te zien.

Vanuit die gedachte helpt José de Vos al 25 jaar vol enthousiasme alle vrouwen die bij haar ‘aankloppen’ aan een perfect passende, comfortabele en natuurlijk ogende (deel)prothese.

Van A tot H

“Borstkanker, elke vrouw kan ermee te maken krijgen. Om te kunnen genezen zijn een operatie en eventuele nabehandeling meestal onvermijdelijk. Iets wat niet alleen lichamelijk een enorme impact heeft, maar vaak ook geestelijk. Veel vrouwen voelen zich niet helemaal gelukkig meer met hun lichaam, iets waar ik ze bij kan helpen.

 

“In alle rust en met volledige privacy”

 

Van cup A tot en met cup H en van een volledige tot een deelprothese, voor iedere vrouw heb ik de perfect prothese waarmee zij vrijuit kan bewegen, sporten en zorgeloos zwemmen. Met minder neem ik ook absoluut geen genoegen.”

 

Warmte regulerende prothese

Met het oog op de naderende zomer is er voor de dames die het snel warm hebben een speciale borstprothese. Het verschil zit in de achterkant van de prothese die zachte bolletjes heeft en gleuven in het oppervlak voor goede luchtventilatie wat de verdamping verhoogt en transpiratie vermindert. Dit in combinatie met het unieke comfort + materiaal (neemt de warmte op en geeft het geleidelijk weer af) in de prothese geeft een optimaal warmte reducerend effect. Ideaal voor dames die snel transpireren.

Het plaatje is helemaal compleet met mooie perfect passende lingerie, glad of met kant, maar ook in verschillende kleuren en dessins, met en zonder beugel. 

 

José de Vos Medicals

Lintelosestraat 1, Zutphen

0575-513561

Eigenaresse José de Vos

 

www.josedevosmedicals.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Klik om het magazine te lezen

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).