Bruisende zaken

De ultieme sokken voor in laarzen

De ultieme sokken voor in laarzen

31-05-2018

Nog maar vorig jaar gelanceerd, is het Nederlandse merk ZOOFF Socks nu al een daverend succes.

Introductie actie: gratis verzending. Kortingscode: bruist1806 geldig t/m 30 JUNI 2018

De sokken die ervoor zorgen dat dames moeiteloos laarzen in en uit kunnen glijden, zijn omarmd door schoenenwinkels in het hele land. Bovendien is er ook grote interesse vanuit het buitenland.

Inmiddels zijn er meerdere varianten op de markt zoals De Summer, om ook in de zomer voor trendy, korte laarzen het perfecte instapcomfort te bieden. En ook bij de heren is het merk ZOOFF Socks niet onopgemerkt gebleven. Voor hen is er ZOOFF Socks Men ontwikkeld, waarmee de heren moeiteloos in en uit hun motorlaarzen, cowboylaarzen en Chelsea boots kunnen stappen.Bezoek onze webshop www.zooffsocks.com om te zien of er een leuk model voor je bij zit.

Boet Lifestyle/ZOOFF Socks Postbus 4304 | 3102 GB Schiedam 010-2308007 info@zooffsocks.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).