column Wandelcoach Achterhoek

Elke verandering begint  bij de eerste stap!

Elke verandering begint bij de eerste stap!

31-05-2018

Het leven staat bol van keuzes maken. Heel veel kleine en soms grotere. Als je precies weet wat je wilt dan is er geen probleem.

Maar soms lukt  het niet een stap te zetten. Omdat je het altijd al zo hebt gedaan, of  omdat je bang bent voor reacties uit de omgeving.  Of je bent moe en laat het daarom maar zo. 

In een wandelsessie daal je af naar je innerlijke wijsheid! Een wandelsessie raakt vaak een dieper niveau. De stilte in het begin helpt om je af te stemmen op je innerlijk en de natuur om je heen. Het stilstaan, voelen en vertragen daarmee worden innerlijke processen aangeraakt. Deze aanraking geeft een heldere frisse blik en schept ruimte voor nieuw perspectief. Contact met je natuurlijk innerlijk kompas! Een wandelsessie zet processen in gang die je verder helpen. Je krijgt een realistisch beeld van waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat er nodig is om je doel te bereiken. De natuur is daarbij een verassende inspiratiebron. Het raakt je innerlijke wijsheid en werkt als een natuurlijk kompas. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak 06-30427860

Sperwer 10, Lichtenvoorde | 06-30427860 of 0544-843218 | imverheij@hotmail.com | www.wandelcoach-achterhoek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).