COLUMN Coachingspraktijk FiederElske

Wie ben ik eigenlijk?

Wie ben ik eigenlijk?

31-05-2018

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!”

Is een spreuk waar ik helemaal achter sta. Maar hoe moet het dan als je eigenlijk niet (meer) weet wie je zelf echt bent? Ik zie in mijn praktijk veel meisjes en meiden die een kei zijn in zich aanpassen aan anderen, ze zijn hier zo goed in geworden dat ze hun eigenheid zijn kwijtgeraakt.

Deze meisjes zijn een meester in vermommingen en weten zich als een kameleon aan te passen en op te gaan in hun omgeving.

Ben jij of ken jij zo’n meisje, dan herken je vast ook de klachten die hierbij horen: - Wispelturig gedrag - Geen keuzes kunnen maken - Niet durven afwijken - Onzekerheid - Verschillende gezichten - Bang voor de mening van anderen Ik weet dat dit gepaard gaat met veel verdriet en ik geloof dat het ook voor jou anders kan.

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).