column frank mediation

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

31-05-2018

Als teamcoach coach ik een team van ruim 80 mensen in hun werk.

Dus heb je belangstelling? Neem even contact op. Er is veel mogelijk!

De nadruk ligt nu op het optimaliseren van de communicatie en feedback waardoor zelforganiserende teams goed gaan functioneren. 

‘Teamcoaching, daar hoort individuele coaching bij’, is iets waar ik me altijd tegen verzet heb. Raar eigenlijk, het heeft altijd in mijn hart gespeeld. Ik dacht dat de ene helft van Nederland de andere helft van Nederland coacht en dat ik daar geen bijdrage meer kan leveren. Niets is minder waar. Nu ben ik actief als teamcoach in de zorg. Prachtige teams die ik een stap verder mag helpen. Een week of 6 bezig en er worden al stappen gezet in de teams! Met respect en eerbied help ik ze verder. Ik heb nog ruimte over om andere teams in bedrijven of instellingen bij te staan. Graag help ik jouw team ook verder. Individuele coaching van directie en/of medewerkers doe ik ook.

Frank Zuijdweg Margijnenenk 191 Deventer 06-51000073 www.frankmediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).