COLUMN Coachingspraktijk FiederElske

Waarom stoot ik me toch steeds aan dezelfde steen?

Waarom stoot ik me toch steeds aan dezelfde steen?

29-06-2018

Zelfkennis is de sleutel tot meer regie in je leven.

Herken jij ook: * Je valt steeds in dezelfde valkuilen? * Je blijft dezelfde dingen lastig vinden? * Je lijkt in een cirkeltje te lopen waar je maar niet uitkomt? Gefeliciteerd! Dat je je hier al bewust van wordt is namelijk een heel belangrijke en goede stap in de juiste richting. Maar ja, en nu dan? De sleutel tot verandering ligt in het zelfinzicht.

Als je jezelf beter begrijpt, weet je waarom het ook logisch is dat je bepaalde dingen steeds doet. Vervolgens kun je als je die kennis hebt ook bewust bepaalde kanten van jezelf trainen en zien dat je ook andere keuzes kunt maken.

Ik help je graag verder om jezelf beter te leren kennen én je te helpen uit het cirkeltje te stappen, zodat je vrijer bent om je eigen weg te gaan.

Liefs Elske

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).