bruisende zaken

Luister naar de wijsheid van je lichaam

Luister naar de wijsheid van je lichaam

31-07-2018

Als er een prijs zou bestaan voor de meest originele bedrijfsnaam van Nederland dan zou Helma Fokkink van ParaWijsVogel zeker hoge ogen gooien.

Sinds een half jaar heeft Helma een prachtige studio in Zutphen waar je terecht kunt voor lessen Kundalini Yoga, DansYoga, BedrijfsYoga en coaching/training op het gebied van lichaamstaal

Helma heeft een achtergrond als dansdocent (jazzdans, klassiek ballet, moderne dans), ging rechten studeren en kwam daarna toch weer terug bij het bezig zijn met je lichaam: “Ik miste het lesgeven en raakte geïnteresseerd in yoga. Ik volgde een opleiding en heb dat verder uitgebouwd. Het is goed voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.”

Lichaamstaal
Op basis van wat je lichaamstaal vertelt, kun je veel waardevolle informatie krijgen en anders en positiever gaan denken en voelen: “Een simpel voorbeeld: als je somber bent en met afgezakte schouders en met het hoofd omlaag staat, kan ik je begeleiden om vanuit verandering van houding (rechtop en krachtig) een positieve wijziging in je denken en voelen te stimuleren. Mijn coaching en training is mogelijk op individuele basis maar ook in groepen, bijvoorbeeld als bedrijfsactiviteit of teambuildingsessie.”

Nieuwe cursisten
ParaWijsVogel heeft nog ruimte voor nieuwe cursisten bij Kundalini Yoga (waarbij lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken, mantra’s, houdingen van de handen en creatieve meditaties) en DansYoga (een levendige combinatie van yoga, dans, beweging en lichaamstaal). Helma: “Iedereen is welkom. De BedrijfsYoga slaat ook erg aan en is mogelijk op locatie of in de studio. Dat werkt bijvoorbeeld erg goed bij het verminderen van stress.”

Tip:
Kijk voor meer informatie op www.parawijsvogel.nl

“ParaWijsVogel beweegt jou in contact te komen met je eigen wijsheid”

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).