Column

Welkom in de echte wereld?!

Welkom in de echte wereld?!

31-07-2018

Als klein meisje leefde ik graag in mijn eigen sprookjeswereld. Ik heb een rijke fantasie en zie graag het goede in mensen. Toen al en ook nu nog hoor ik vaak: “Zo werkt het niet in de echte wereld.”

Ik heb ontdekt dat je veel dingen anders kunt doen om jouw wereld, sprookjesachtiger te maken

Hoe? Door te investeren in (zelf)kennis en hulp te vragen. Ook als er niet iets “mis” is, maar wel met de hoop dat iets misschien nog beter kan

Resultaat? Ik heb nog steeds geen vleugels en de was doet zich niet vanzelf, MAAR: * Ik ben echt gelukkig * Ik voel me veel beter * Ik doe superleuk werk * Ik ontmoet superlieve mensen * Ik heb de vrijheid om mijn eigen agenda in te delen Nu heb je de keus: Word je jaloers of kom je zelf in actie?

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).