column

Spreekt uw kind weinig?

Spreekt uw kind weinig?

31-07-2018

Weet u niet hoe u dit kunt stimuleren?

Dan bent u bij onze peutergroep aan het goede adres. Wij stimuleren de taalontwikkeling spelenderwijs met een klein groepje peuters en hun ouders. Iedere week gaan we samen aan het werk om de taalontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Elke maand komt er een nieuw thema aan bod, waarin de kinderen nieuwe woorden leren en zinnetjes kunnen oefenen.

U krijgt iedere week duidelijke opdrachten mee naar huis om de woorden en zinnetjes thuis te kunnen herhalen. Zo krijgt u handvatten om de taalontwikkeling van uw kind thuis te stimuleren. We hebben verschillende groepen, gerangschikt op taalniveau, in combinatie met leeftijd. Kinderen zijn welkom vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 4 jaar. In overleg kan hiervan afgeweken worden. De groep is één uur in de ochtend per week en u dient hierbij aanwezig te blijven als ouder.

U kunt uw kind aanmelden voor deze groep. Na een individueel taalonderzoek komt uw kind wel of niet in aanmerking voor de peutergroep. De vergoeding van het onderzoek en de groep zal door de zorgverzekering worden betaald. Er zitten voor u geen extra kosten aan verbonden. Als het nodig is, kan uw kind ook nog individuele logopedie krijgen, naast de peutergroep. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een kijkje nemen op onze website.

Vijfmorgenstraat 18 Zutphen | 06-16818979 www.logopediepraktijkrondomtaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).