Column

Wil jij meisjescoach worden?

Wil jij meisjescoach worden?

30-09-2018

Als eerste Meisjescoach van Nederland heb ik al veel meisjes, meiden en jonge vrouwen verder kunnen helpen. Ik heb een succesvolle praktijk en moet helaas steeds vaker “nee” verkopen als mensen aankloppen voor hulp.

Meld jij je aan?

Om toch van betekenis te kunnen zijn heb ik daarom besloten mijn kennis door te geven aan medeprofessionals via de Specialisatie tot Meisjescoach

Tijdens deze Specialisatie geef ik mijn kennis over dit vak door, zodat we samen nog meer van betekenis kunnen zijn voor deze bijzondere doelgroep. Je krijgt een supertof netwerk met gelijkgestemden erbij; onze eigen GIRLCREW! Je werk wordt zoveel leuker als je toegerust bent met de juiste kennis en kunde. Je groeit als Meisjescoach naar een volgend niveau en krijgt de rol van specialist. Deze Specialisatie tot Meisjescoach is uniek in Nederland en start 11 januari 2019

Let op: er zijn nog maar 8 plaatsen beschikbaar

Meer informatie en aanmelden via www.meisjescoach.nl

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).