Column

Kom in contact met de wijsheid van je lichaam!

Kom in contact met de wijsheid van je lichaam!

31-10-2018

Afgelopen periode ben ik met veel plezier groepscoach geweest van de opleiding Body & Mind Language. Ik heb weer mogen ervaren dat je lichaam nooit liegt en hoe fantastisch het ingezet kan worden voor coaching en training van individuen en groepen. Inmiddels ben ik zelf al enige jaren geleden afgestudeerd als coach en trainer bij bovengenoemde opleiding. Ik pas lichaamstaal met veel plezier toe bij particulieren en bedrijven en behaal er hele mooie en effectieve resultaten mee!

Je lichaam liegt nooit Je lichaamstaal (houding, beweging, expressie, spierspanning, ademhaling) weerspiegelt je levenshouding en denkpatronen. Het kan als aanknopingspunt worden gebruikt om die houding en patronen te wijzigen. Het helpt je om je fysiek, mentaal en emotioneel prettiger te voelen en belangrijke keuzes te maken in je privéleven of werk

Lichaamsgerichte coaching en training Bij lichaamsgerichte coaching en training werk ik met de combinatie van lichaamstaal en gesproken taal. Wat laat het lichaam zien? Wat wordt er écht gezegd of uitgedrukt? Welke diepere beweegredenen liggen hierin verscholen? Het doel is dat de cliënt of groepsleden kunnen uiten wie zij wezenlijk zijn vanuit kracht en creativiteit. Een verandering van houding of beweging kan een verschuiving in het (onbewuste) denken en voelen stimuleren. Zo kun je je losmaken van beperkende gedachten of van de eens gekozen overlevingsstrategie, een andere kijk op de wereld krijgen en nieuwe stappen zetten

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie of voor een intakegesprek en ontdek wat lichaamstaal voor jou of je organisatie kan betekenen!

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).