Column

Inspiratie High Tea

Inspiratie High Tea

31-10-2018

Op 11-11-2018 organiseer ik een Inspiratie High Tea bij de Moestuin in Utrecht. Deze heerlijke zondagmorgen van 10.00-13.00 uur staat in het teken van inspiratie, verbinden, gezelligheid en aandacht schenken aan jezelf en jouw volgende stap.

Ik vertel je er graag over op 11-11! Liefs Elske

Onder het genot van een lekkere high tea kun je netwerken, je laten inspireren én de tijd nemen om even stil te staan bij waar je bent en waar je heen wilt. Na deze ochtend ga je letterlijk en figuurlijk gevoed naar huis

TEM NOOIT JE ENTHOUSIASME De kaartjes kosten € 97,-, maar als jij je enthousiasme durft te volgen koop je jouw kaartje nu nog met het eigenlijk al verlopen earlybird tarief van € 47,- (exclusief btw)

Je krijgt deze € 50,- korting door jouw adresgegevens te mailen naar team@theekransjes.nl met de vermelding van: Column BRUIST

Het volgen van mijn enthousiasme heeft me zoveel meer opgeleverd dan ik had durven dromen, ben jij benieuwd naar mijn verhaal?

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).