bruisende zaken

Bevallen op je eigen manier

Bevallen op je eigen manier

31-10-2018

Heidi Gassner, Kim Schoonenberg, Ingrid van Zuuk, Marieke van der Linden en Suzanne Mentink. Zie hier de verloskundigen van Verloskundig Centrum Zutphen. Zij doen er alles aan om aanstaande ouders te ondersteunen bij het bijzondere proces van zwangerschap, geboorte geven en ouders zijn.

“Reguliere verloskundige zorg, alternatief of complementair: vertel ons maar hoe jij graag zwanger wilt zijn en wilt bevallen”

Dit team is het roerend eens: “Wij vinden dat het krijgen van een kind een heel natuurlijke en gezonde gebeurtenis is in een mensenleven.” Bij Verloskundig Centrum Zutphen wordt daarom gekeken naar alle mogelijkheden en wensen om de voorbereiding op de komst van een kind een goede en unieke ervaring te laten zijn, met respect voor ieders eigenheid

Spreekuur Vijf dagen per week is er een spreekuur in het eigen centrum in Zutphen en één middag per week is er een spreekuur in Eerbeek. Op wisselende dagen is er een avondspreekuur. Tijdens het spreekuur kun je terecht als je een kinderwens hebt, je zwanger bent, er een echo nodig is, voor nacontrole 6 weken na een bevalling of voor het plaatsen van een spiraal. Warmte De vijf ervaren en bevlogen verloskundigen zien tal van voordelen in hun krachtenbundeling: “Je kunt zelf bepalen of je steeds dezelfde verloskundige wilt zien tijdens je zwangerschap of dat je met alle vijf wilt kennismaken. Het voordeel van een wat grotere praktijk is ook dat we bij gelijktijdige bevallingen, vakantie, ziekte of scholing zelf waarneming en vervanging kunnen regelen. In ons centrum hebben we daarnaast eigen echoscopisten en een eigen lactatiekundige. Tot slot staan persoonlijke aandacht, warmte en betrokkenheid bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel.”

Er is maandelijks een informatieavond over de bevalling óf over borstvoeding verzorgd door een verloskundige óf lactatiekundige uit onze praktijk

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).