bruisende zaken

Zutphense Pracht

Zutphense Pracht

01-12-2018

Zutphense Pracht, hét magazine over erfgoed in de gemeente Zutphen, is helemaal vernieuwd. Met een frissere look, nieuwe rubrieken en Harm Edens als nieuwe columnist, is het magazine over monumenten, (bouw)historie en archeologie helemaal klaar voor de toekomst.

Zutphense Pracht bestaat alweer zeven jaar. Het is destijds tot stand gekomen naar een voorbeeld van Bosche Pracht. Journalist Agnes van Brussel haalde dit idee naar Zutphen en voegde twee nieuwsbrieven - ‘Monumentaal’ van de Gemeente Zutphen en ‘Monument’ van Stichting het Wijnhuisfonds- met Berthil van den Brink samen tot één mooi magazine. Van Brussel maakte tien prachtige edities en gaf toen het stokje over aan Brigiet Bluiminck.

Zutphense Pracht verschijnt twee keer per jaar en staat bol van de prachtige verhalen over het rijke erfgoed in de gemeente Zutphen. Inmiddels is het magazine alweer toe aan haar veertiende editie. En waar Zutphen niet stilstaat op het gebied van erfgoed, staat Zutphense Pracht dat ook niet. Daarom heeft het magazine met ingang van deze editie een nieuw uiterlijk én een nieuw innerlijk.

Het vernieuwde nummer heeft een nieuwe lay-out en een frissere vormgeving, bevat nieuwe rubrieken én een nieuwe columnist. Harm Edens, bekend van radio en tv, geeft vanaf nu in elke editie zijn ongezouten mening over een typisch Zutphens onderwerp. Hij trapt af met de herinrichting van zijn eigen straatje, de Dijk naar Dèventuh.
 

De nieuwe Zutphense Pracht is vanaf december verkrijgbaar in alle boekhandels in Zutphen, Warnsveld en Brummen. www.zutphensepracht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).