Column

Een feestje in december

Een feestje in december

01-12-2018

De dagen zijn kort, het waait en regent op zijn tijd, en de lampen in huis steken we steeds vroeger aan. Voor velen is de decembermaand een feestmaand: kinderen zetten hun schoenen, families komen bijeen om pakjes uit te wisselen, bedrijven organiseren kerstborrels en we tuigen massaal de kerstboom weer op. Toch is niet voor iedereen december een maand vol feest en plezier. De herinneringen aan dierbaren die ons hebben verlaten en ook ziektes en eenzaamheid spelen een rol.

Als schoonheidsspecialiste kan ik geen zorgen wegnemen of ziektes bezweren. Wel kan ik je tijdelijk ontzorgen, een moment van ontspanning creëren of je voorbereiden op feestelijke aangelegenheden. Denk aan een ontspannende gezichtsbehandeling met warme oliën of het bijwerken en kleuren van je wenkbrauwen vlak voor een borrel. Een heerlijke liftende behandeling voor gezicht, hals en decolleté waarbij de rimpeltjes worden opgevuld. Gladde benen zodat je je beter voelt in je nieuwe jurkje. Laat je armen behandelen met lichtflits, want dat staat al zo lang op je lijstje. Of laat eindelijk die ouderdomsvlekjes uit je gezicht weghalen..

Kortom: voor zorg en aandacht, een luisterend oor, huidadvies en professionele behandelingen staan we ook deze decembermaand voor je klaar

Professionele behandelingen met persoonlijke aandacht, daarvoor ben je bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars zeker aan het juiste adres. Anne-Marie staat persoonlijk voor al haar klanten klaar.

We wensen u een mooie maand toe!

Deventerweg 171, Zutphen 0575-516045 www.huidverbeteringtempelaars.nl salonvoorhuidverzorging

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).