Column

JustFrankly! Gewoon eerlijk gezegd jouw nieuwe partner op het gebied van personeel & carrière!

JustFrankly! Gewoon eerlijk gezegd jouw nieuwe partner op het gebied van personeel & carrière!

01-12-2018

In de vorige editie van Zutphen Bruist was het al aangekondigd... Onze nieuwe bedrijfsnaam: JustFrankly! ‘it’s a people process!’

JustFrankly is jouw nieuwe maar reeds betrouwbare partner als het gaat om personeel en arbeid en jouw carrière! Wars van in hokjes denken, ondoorzichtige contracten of bestaande constructies. En allergisch voor alles wat niet kan! Want kom op, even eerlijk gezegd… Het gaat toch om de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment?!

JustFrankly is jouw persoonlijke partner in de wereld van veel variabelen & veel vraag en aanbod. En eerlijk gezegd, het wordt ook tijd voor een meer dan flexibele verbinder op de arbeidsmarkt. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen! En of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker, een nieuwe carrièremove of een nieuwe weg om in te slaan… JustFrankly is jouw partner op een manier die past bij jou!

Ben jij er één van JustFrankly? Dan ben jij een persoon die elke dag meerwaarde biedt. Uiteraard door zaken die je van iedereen mag verwachten zoals vakkennis en betrouwbaarheid, maar ook door buiten de bestaande kaders te denken en je opdrachtgever of werkgever te verrassen en helpen om op een andere manier naar de oplossingen te zoeken. Je bent creatief en je durft midden in de wereld te staan. Wars van angst voor weerstand omdat jij weet waar jij heen wil en de zaken helder ziet. En omdat je alleen wel sneller gaat maar samen verder komt is JustFrankly jouw persoonlijke supporter, coach & kennisbank. Je staat er niet alleen voor, waar je ook voor ons aan het werk bent! JustFrankly slaat een brug op de traditionele arbeidsmarkt door flexibel te kijken naar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. JustFrankly heeft geen vaste oplossingen, juist in deze tijd is er alleen maar ruimte voor maatwerk als het aan JustFrankly ligt!

Van recruitment, detachering, Payrolling tot aan loopbaanbegeleiding en jouw eigen speciale werkaankoopmakelaar! Dit is slechts een handvol van de oplossingen van JustFRankly, want elke dag opnieuw matchen en vieren wij samenwerkingen passend bij de persoon, de functie en het bedrijf! Alles over onze werkwijze, branches, vacatures & wanneer wij bij jou op de koffie kunnen komen lees je binnenkort op onze website!

Houd www.justrankly.nl in de gaten… JustFrankly… Voor werkgelukkige & Werkgelukverstrekkers!

Frank Zuijdweg 06-51000073 / contact@justfrankly.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).