bruisende zaken

Specialist in borstprotheses

Specialist in borstprotheses

01-12-2018

Elke vrouw verdient het om er op haar mooist uit te zien. Vanuit die gedachte helpt José de Vos al 25 jaar vol enthousiasme alle vrouwen die bij haar ‘aankloppen’ aan een perfect passende, comfortabele en natuurlijk ogende (deel)prothese.

Van A tot H
“Borstkanker: elke vrouw kan ermee te maken krijgen. Om te kunnen genezen zijn een operatie en eventuele nabehandeling meestal onvermijdelijk. Iets wat niet alleen lichamelijk een enorme impact heeft, maar vaak ook geestelijk. Veel vrouwen voelen zich niet helemaal gelukkig meer met hun lichaam, iets waar ik ze bij kan helpen.”

In alle rust en met volledige privacy 
Van cup A tot en met cup H en van een volledige tot een deelprothese, voor iedere vrouw heb ik de perfecte prothese waarmee zij vrijuit kan bewegen, sporten en zorgeloos zwemmen. Met minder neem ik ook absoluut geen genoegen.”

Deelprothese na borstsparende operatie/reconstructie
Na een borstsparende operatie kan er vroeg of later een verschil tussen beide borsten ontstaan wat soms moeilijk te corrigeren is. Speciaal hiervoor zijn deelprotheses ontworpen. Ze zijn er in veel verschillende vormen, maten en diktes om de symmetrie weer terug te krijgen. Dit kan ook een uitkomst zijn na een reconstructie wanneer er toch een verschil blijft bestaan. De deelprotheses kunnen zowel op de huid als in een hoesje in de bh gedragen worden. Daarnaast is er natuurlijk een zeer uitgebreide voorraad volledige borstprothesen met verschillende eigenschappen. Zoals lichtgewicht, extra lichtgewicht, warmte regulerend, masserende achterkant en natuurlijk de plakprothese

Het plaatje is helemaal compleet met mooie perfect passende lingerie, glad of met kant, maar ook in verschillende kleuren en dessins, met en zonder beugel.

Permanente collectie badkleding aanwezig!

José de Vos Medicals Lintelosestraat 1, Zutphen 0575-513561 Eigenaresse José de Vos www.josedevosmedicals.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).