bruisende zaken

Uit het hoofd, in het lichaam

Uit het hoofd, in het lichaam

01-12-2018

Enige tijd geleden verzorgde ik voor 150 medewerkers in een reorganisatietraject een dag om hun nieuwe collega’s beter te leren kennen, als basis voor goede samenwerking. Doel was om échte verbinding met elkaar te maken, ‘uit het hoofd’ te komen en elkaar op een ándere wijze te leren kennen. Ik kreeg de vrijheid om te kiezen in welke vorm ik die dag wilde gieten.

Ontmoeten en verbinden zonder woorden
Het werden geen brainstormsessies met missie, visie en flipovers, zoals gebruikelijk was. Ik koos ervoor om elkaar op een creatieve manier te leren kennen, zonder veel woorden. Door samen dingen te doen, te maken en te ervaren. Wat bleek: met beweging, creativiteit, muziek en aandacht voor elkaar kwamen hele mooie verbindingen tot stand. Échte ontmoetingen en teamvorming vanuit het hart en lichaam, waaruit goede samenwerking en communicatie ontstond
En het was leerzaam en leuk!

Veranderen op creatieve wijze
Wil jij ook beter leren samenwerken, communiceren of leidinggeven? ParaWijsVogel beweegt jou op creatieve wijze tot verandering en groei binnen je privé- of werksituatie. Naast trainingen op maat verzorgen wij coaching op individuele basis of voor teams. Ook hebben wij speciale programma’s ontwikkeld om de gezondheid, het concentratievermogen en de zelfreflectie van medewerkers binnen bedrijven te vergroten. Dit verlaagt het ziekteverzuim en verbetert de werksfeer en het werkplezier.

Nieuwsgierig naar onze specifieke aanpak? Neem contact op voor meer informatie of voor een intakegesprek en ontdek wat wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen!

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).