column

Maand van de spiritualiteit: Met aandacht

Maand van de spiritualiteit: Met aandacht

01-01-2019

Januari is de maand van de Spiritualiteit met als thema: ‘Met aandacht’.

In deze jachtige tijd kost het moeite om met aandacht te leven. Aandacht voor jezelf, de ander, je werk of je omgeving schiet er vaak bij in. Terwijl dat heel belangrijk is voor het verkrijgen van rust, inzichten, verbinding en geluk. Bij Kundalini Yoga worden mantra’s gebruikt die je helpen je aandacht te richten en controle te krijgen over je gedachten. Het brengt rust en helderheid in je hoofd. 

Spiritualiteit en Kundalini Yoga
Veel mensen zoeken een betere balans tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. Ze willen hun leven graag betekenis geven en hebben behoefte aan inspiratie en zingeving; aan spiritualiteit. Dat is niet zweverig. Integendeel: je geest (gedachten) is zich bewust van je kwaliteiten, motivatie en zingeving. Yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en mantra’s chanten (zingen) kunnen helpen om je spiritualiteit (verder) te ontwikkelen. Allemaal elementen uit een Kundalini Yogales die zich richten op verbetering van je gezondheid, verhoging van je bewustzijn en die rust en ontspanning geven.

Stine Jensen en Kundalini Yoga
De populariteit van Kundalini Yoga neemt sterk toe. Ook bekende Nederlanders (bv. Stine Jensen) en buitenlanders (Madonna, Melanie Griffith, musici van Sting) hebben de positieve effecten van deze dynamische yogavorm ontdekt en kunnen daardoor de uitdagingen en stress van hun werk en privéleven beter aan.

Wil je ervaren wat Kundalini Yoga voor joú kan betekenen? Neem dan contact op voor een proefles.

KORTINGSACTIE 1 proefles € 5,- en 5 proeflessen voor € 45,-!

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).