BRUISENDE COLUMN

Cook’s Club, hotels voor de nieuwe generatie

Cook’s Club, hotels voor de nieuwe generatie

01-02-2019

Cook’s Club is een reeks hotels die ontworpen zijn voor de wensen van een nieuwe generatie reizigers: een tof design, heerlijk eten, fantastische cocktails én een perfecte sound van diverse dj’s die je van ’s morgens tot ’s avonds hoort. Het hart van Cook’s Club is de zwembadzone waar je de hele dag kan chillen.

urban sfeer voor trendy reizigers

Dankzij de urban sfeer is dit de perfecte vakantie voor trendy reizigers die op zoek zijn naar een hotel dat past bij hun persoonlijkheid en levensstijl. Singles, koppels en vrienden verblijven in mooie en comfortabele kamers. Waar kan je elkaar beter ontmoeten en uitrusten na een dagje in de zon dan rond een tafel met soul food? Cook’s Club Cantina pakt uit met verschillende eetkraampjes die geïnspireerd zijn op de hippe food markets. Van overheerlijke veganistische gerechten tot lokale specialiteiten, elke hotelgast vindt wel iets dat bij hem past. Bij Cook’s Club wordt gefocust op verse, gezonde en kwalitatieve ingrediënten. Hier vind je geen traditionele buffetten.

Zeg vaarwel tegen je klassieke playlist aan het zwembad. Hier weerklinken de perfecte beats voor een relaxte namiddag aan het zwembad. Dj’s zorgen elke dag voor de ideale achtergrondmuziek van jouw vakantie. Ze bouwen de sfeer overdag op en laten het ’s avonds knallen. Hotelgasten kunnen chillen aan de bar, een duik nemen in het nachtleven of staren naar de sterren op het strand. Het is geen typisch partyhotel, maar wel dé perfecte plaats voor reizigers die houden van city vibes aan het strand.

In de Captain Cook Bar kom je onmiddellijk in de juiste vakantiesfeer. En dankzij de mixology knowhow van de Berlijnse barman David Wiedemann nipt iedereen van een heerlijke cocktail die gemaakt is met vers fruit, de beste alcoholische dranken én kruiden uit de eigen kruidentuin. Hier proef je gegarandeerd de zomer! Alle Cook’s Club hotels bevinden zich in het midden van de actie en fun. Dicht bij het strand en de lokale bars en restaurants. Als je hier het nachtleven in wilt duiken, hoef je niet ver te zoeken. Er zijn Cook’s Club hotels in Sunny Beach (Bulgarije), op Kos (Griekenland), Sardinië (Italië), Playa de Palma (Mallorca), Alanya en Marmaris (Turkije).

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).