bruisende zaken

Bewustwording als medicijn

Bewustwording als medicijn

01-02-2019

Mariëlle Jansen zal de komende tijd als columniste aan Zutphen Bruist verbonden zijn. De kersverse inwoonster van Zutphen startte in 2005 met therapie- en counselingpraktijk Core-Coaching. Mariëlle begeleidt als 40plus-coach mensen met allerlei psychologische vraagstukken, met relatieproblemen, met stress- en burnoutproblemen en met ADHD en ADD. In deze Bruisende Zaken alvast een eerste kennismaking!

“Met gedegen begeleiding kom je tot een fantastisch resultaat!”

Mariëlle constateert dat veel mensen rond hun veertigste levensjaar gedachten krijgen waar ze behoorlijk onrustig van worden: “Dit mondt vaak uit in ergernissen, vermoeidheid, twijfels, onzekerheden en angsten. Je gaat bijvoorbeeld denken dat je zelf niet voldoet en mogelijk dat je relatie aan alle kanten rammelt of je twijfelt over het werk wat je doet. Vragen als ‘Wie ben ik nou eigenlijk echt?’ en ‘Waar doe ik het allemaal voor?’ komen bovendrijven. Daar moet je dan mee aan de slag om op zoek te gaan naar waar je werkelijk jezelf mee wilt verbinden.”

Inzichten

Met Core-Coaching werk je stap voor stap alle onderdelen van je leven door en kom je uiteindelijk tot inzichten en besluiten over wie je echt wilt zijn. Je krijgt zicht op hoe alle dingen voor jou in elkaar zitten en met elkaar verbonden zijn. Je krijgt antwoorden op zaken waar je zelf verandering in wilt aanbrengen en ontdekt welke mogelijkheden je daartoe hebt.

Coulance

Mariëlle vervolgt: “Het vraagt onderzoek, geduld en vooral coulance met jezelf. Het vergt ook toewijding, aandacht, diepgang, doorzettingsvermogen en focus om vanuit je onbewuste in volle bewustzijn je nieuwe ideeën en overtuigingen te ankeren en toe te eigenen. Ik kijk er naar uit om hier in mijn columns meer over te vertellen en weet zeker dat ik mensen die zichzelf in de problemen herkennen kan helpen in mijn praktijk.”

Kijk op www.core-coaching.nl voor meer informatie

Core-Coaching Molengracht 4 Zutphen | 06-40533244 info@core-coaching.nl | www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).