Column

The Frankly Company        gewoon eerlijk vernieuwend!

The Frankly Company gewoon eerlijk vernieuwend!

01-04-2019

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, per week komen er meer dan 5000 vacatures online bij bijvoorbeeld indeed.nl. Als potentiële nieuwe werkgever kom je allang niet meer weg met een kort functieprofiel als vacature.

The Frankly Company faciliteert en inspireert werkgevers & werkbemiddelaars om gewoon anders te denken.

Wij beginnen bij het begin: de vacature & de functie. Herhaalt de vacature zich vaak? Is het functieprofiel haalbaar en duidelijk? Zijn de arbeidsvoorwaarden in lijn met de functie en de markt of zijn er misschien verborgen talenten incompany al aanwezig? Of is het meer structureel? Waar bevinden zich de talenten van de toekomst? Kunnen wij die talenten eerder aan ons binden? Door het creëren van creatieve en spraakmakende oplossingen slaan wij een brug naar de medewerkers van de toekomst.

Daarnaast kan The Frankly Company, al dan niet tijdelijk, de werving & selectie invullen op locatie of extern.

Onze professionals combineren hun HR skills met een commerciële marketing achtergrond en een sociaal hart en zorgen voor unieke matches, juist die speld in de hooiberg dus! Een kleine greep uit de creatieve oplossingen die The Frankly Company als service biedt aan werkgevers, recruiters & uitzendbureaus. Wij vertellen je graag meer tijdens een kopje koffie!

The Frankly Company Margijnenenk 191 Deventer | 0570-510 000 73 frank@thefranklycompany.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).