column

Als praten niet helpt...     ...kan je lichaam antwoord geven

Als praten niet helpt... ...kan je lichaam antwoord geven

01-02-2019

Soms helpt alleen práten over je problemen niet meer. Dat kan er zelfs voor zorgen dat je de problemen opnieuw beleeft in je hoofd en dat lost niets op. Gesprekstherapie en ‘reguliere’ coaching richten zich vooral op de lagen van ons bewustzijn. Echter, niet ons brein en ons denken, maar ons lichaam is onze grootste informatiebron.

Wil je ervaren wat lichaamsgerichte coaching voor joú kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingssessie van 30 minuten.

Wat vertelt je lichaam in wezen...?

Tijdens mijn coaching kijk ik naar de lichaamstaal van de cliënt en vraag naar de ervaringen in het hier en nu. Wat laat het lichaam in wezen zien, wat drukt het écht uit? Het lichaam brengt je namelijk direct in contact met die onbewuste delen van jezelf die je hebt weggedrukt en geblokkeerd. Ik stimuleer de cliënt om bepaalde (beperkende) gedachten en gevoelens naar boven te halen en zich daarvan los te maken. Zo ontstaat er ruimte voor andere inzichten, meer creativiteit, vitaliteit en flexibiliteit.

Voor wie is lichaamsgerichte coaching?

Voor iedereen die wil reflecteren op zichzelf, wil groeien, andere wegen in wil slaan. Voor wie aan de slag wil met vraagstukken over angsten, onzekerheid, stress, burn-out, vitaliteit, e.d. Voor wie los wil komen van gebaande paden en zichzelf wil herontdekken door middel van ervarings- en lichaamsgerichte aanpak. De cliënt krijgt een optimale aanpak, afgestemd op zijn of haar hulpvraag. De resultaten zijn mooi en effectief!

KORTINGSACTIE Gratis kennismaking lichaamsgerichte coaching!* *Geldig voor particulieren en ZZP’ers

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).