bruisende zaken

Intensieve    work-out 			 in dertig minuten

Intensieve work-out in dertig minuten

01-02-2019

Wil je vitaler, gezonder en krachtiger worden, maar heb je geen tijd om uren in een sportschool door te brengen, dan is Curves misschien wel wat voor jou. In slechts dertig minuten per keer kun je hier werken aan jouw persoonlijke sportdoelen.

Geen afvalclub

“Onder begeleiding van zeer enthousiaste en bevlogen coaches werken we hier in Zutphen al tien jaar met dit concept: een circuittraining van een half uur, uitsluitend voor vrouwen. Een half uur intensief sporten, waarin je een complete cardio- en krachttraining ondergaat en per keer tot wel vijfhonderd calorieën verbrandt. Overigens zijn we geen afvalclub. Natuurlijk kan afvallen een van je doelen zijn, maar je kunt hier ook komen als je bijvoorbeeld meer energie wilt krijgen of beter in je vel wilt zitten.”

“Mocht afvallen wel je hoofddoel zijn,

dan bereik je dat over het algemeen niet door sporten alleen. Speciaal voor deze groep mensen bieden we ook begeleiding op het gebied van voeding. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.”

Alleen vrouwen

“Sporten bij Curves betekent sporten in een gemoedelijke en ontspannen sfeer, mede doordat het alleen voor vrouwen is. Je bent dus gezellig onder elkaar en voelt niet de eventuele druk om er zelfs tijdens het sporten op je best uit te moeten zien. Bovendien zijn de toestellen die wij gebruiken speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Mannen zouden hier dan ook simpelweg niet op hun plek zijn.”

“Voordeel van Curves is

dat je altijd onder professionele begeleiding sport op het moment dat het jou het beste uitkomt. Niet sporten op vaste tijden dus, maar gewoon binnen komen lopen wanneer jij kunt. We adviseren om dat meerdere keren per week te doen en, hoe vaak je ook komt, het tarief blijft altijd hetzelfde.”

Test een week gratis of Curves ook iets voor jou is. Bel ons nu voor een afspraak.

Curves Zutphen | Eigenaar: Sandra Willemse | Spittaalstraat 57, Zutphen | 0575-843977 | www.curveszutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).