column

Voornemen of nemen?

Voornemen of nemen?

01-02-2019

Zo in februari kun je vaak al de balans opmaken, hoe staat het met jouw goede voornemens? • Wilde jij beter voor jezelf zorgen? • Meer rust ervaren? • Meer genieten? • Meer tijd voor jezelf?

Een kop thee is mijn perfecte partner in crime voor een me-time moment met een boek, tijdschrift, muziek, of met een heerlijk partijtje voor-me-uit-staren. Dit zijn de momenten dat ik ontlaad en oplaad en stil kan staan bij mezelf.

Waar gaat jouw voorkeur meestal naar uit? En lukt het je ook om hier de tijd voor te vinden? Het grote geheim voor meer van dit soort momenten in je leven?

Stop met VOORnemen en begin met (de tijd/ruimte) NEMEN.

Wat je aandacht geeft groeit en NEEM dus regelmatig de tijd om aandacht aan jezelf te schenken. Om jezelf te ontladen van wat geweest is, op te laden voor wat nog komt zodat je vanuit rust een volgende stap kunt zetten in jouw leven en/of werk.

Neem tijd voor jezelf!

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).