bruisende zaken

Hoe groen is jouw haar?

Hoe groen is jouw haar?

01-03-2019

“Het vreemde is dat veel mensen heel bewust nadenken over hun eten en vanuit die motivatie kiezen voor biologisch voeding, maar niet echt bezig zijn met wat de impact op het milieu is van de haarproducten die we door het putje spoelen”, aldus Cissy. “Zutphen is echter bij uitstek biologisch ingesteld, vandaar dat we hier goed passen.”

“Wel groen, geen geitenwollen sokken!”

 

Tot in de kleinste details

n de loop der jaren heeft Cissy haar milieubewuste visie doorgevoerd in alle aspecten van de kapsalon. “Bij de inrichting maken we gebruik van gerecyclede producten en alles ademt een warme, natuurlijke sfeer. Onze plant heeft zelfs een naam: Trees. Daarnaast scheiden we ons afval en proberen we alle verpakkingen te hergebruiken. Hiermee leveren wij onze bijdrage aan een groenere wereld.”

Natuurlijke producten

Er wordt tevens gewerkt met de duurzame, natuurlijke producten van O’right en Nook, zonder allerlei chemicaliën en hormoonverstorende stoffen. “Veel mensen met allergieën of irritaties kunnen deze goed verdragen.”

Kwaliteit

m een misverstand te voorkomen: “ThirtyOne is wel groen, maar niet saai of bekrompen. We zijn helemaal van deze tijd en staan voor kwaliteit. Los van onze visie moet je hier gewoon goed geknipt worden. We volgen dan ook regelmatig trainingen van grote namen in het kappersvak.”

Persoonlijke benadering

De grootste kracht van de kleine, intieme kapsalon is en blijft de persoonlijke benadering. “Je wordt hier altijd welkom geheten door mij, mijn collega Myrthe of onze vaste invalkracht. Zeker bij nieuwe klanten nemen we alle tijd om kennis te maken en te luisteren naar wat zij willen!”

 

Tip: Neem een Bruist mee (of maak een foto) en maak gebruik van onderstaande acties dan ben jij gratis mileubewust! 1x gratis wasmassage bij een knip behandeling 1x gratis haarmasker bij een kleurbehandeling 1x gratis kind knippen t/m 12 jaar in combinatie met een knipbehandeling voor een volwassene

Groenmarkt 2, Zutphen | 0575-542640 | info@greenhaircare.nl | www.greenhaircare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).