Column Verloskundig Centrum Zutphen

Het mooiste kindje van de wereld bekijken?

Het mooiste kindje van de wereld bekijken?

01-03-2019

Wij zijn een erkend echocentrum. Sinds 2000 worden in ons centrum echo’s gemaakt en sinds 2007 ook 20-weken-echo’s.

Na al die jaren echo’s maken is er dan ook een grote expertise in de praktijk! De echoscopisten zijn goed opgeleid en zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister. Jaarlijks volgen zij bij- en nascholingen en zo zijn ze dus altijd up-to-date! Naast het medische aspect, verliezen de echoscopisten ook het leuke aspect van een echo niet uit het oog. Als de zwangere een USB-stick meeneemt, dan kan er na de (20-weken-)echo een filmpje en/of foto’s op de stick worden gezet. Zo kan iedereen thuis met de familie nagenieten van de echobeelden van het ongeboren kindje!

Wij maken vroege, termijn, 20-weken, groei- en liggingsecho’s. Ook als je niet bij ons onder controle staat.

Verloskundig Centrum Zutphen | Judith Leysterstraat 2, Zutphen | 0575-516830 | info@verloskundigcentrumzutphen.nl | www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).