bruisende zaken

Baby’s eerste woordjes!

Baby’s eerste woordjes!

01-04-2019

Wij hebben een app gemaakt en daar zijn we heel trots op! Als logopedisten en als ouders merken we dat het soms lastig is om goed bij te houden welke woorden jouw kind al kan zeggen.

Tegenwoordig hebben we altijd onze telefoon bij de hand, dus waarom zou je het dan niet bijhouden in je telefoon? Nu kan dat in onze app! Met deze app kun je de woorden indelen in verschillende categorieën, met uitspraak en datum. De woorden zijn met terugwerkende kracht in te voeren, omdat je na het invoeren van het woord de datum nog kunt aanpassen. Zo krijg je een goed overzicht van de woorden die je kind zegt en heeft gezegd.

Voor iedere ouder is dit leuk, maar zeker als je twijfelt over de vooruitgang van je kind. Met deze app kun je makkelijk bij een logopedist advies vragen. Ook op het consultatiebureau is het een handig hulpmiddel als jouw kind een beetje verlegen is en daar niks wil zeggen. De app is voorzien van een exportfunctie, waardoor je de woordjes in een e-mail kunt verzenden naar bijvoorbeeld de consultatiebureauarts of een logopedist. De ontvanger kan in een paar seconden zien of jouw kind voldoende woorden kent voor zijn/haar leeftijd.

Dus zegt je kind een nieuw woord of zinnen als je géén gelegenheid hebt om ze op te schrijven? Download dan onze app: “Baby’s eerste woordjes”! Logopediepraktijk Rondom Taal is een praktijk voor logopedie en dyslexie in Zutphen, Warnsveld, Eefde, Almen, Voorst, Wichmond, Vierakker en omgeving. Logopediepraktijk Rondom Taal begeleidt kinderen en jongeren met allerlei taal- en spraakproblemen, zoals moeite met het maken van goede zinnen, een beperkte woordenschat, problemen in het uitspreken van klanken of moeilijkheden in het begrijpen van taal. We zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen met een complexe taal- en spraakstoornis, onder andere met de methode PROMPT.

Download nu onze app: “Baby’s eerste woordjes” in de Play Store.

Logopediepraktijk rondom taal | Vijfmorgenstraat 18, Zutphen | 06-16818979 | www.logopediepraktijkrondomtaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).