column Wandelcoach Achterhoek

Natuurcoaching helpt bij verlies!

Natuurcoaching helpt bij verlies!

01-04-2019

In een tijd van verlies komt er veel op je af. Het kost je moeite om ondanks de pijn en het verdriet talloze zaken te regelen. Hoewel iedereen je wil helpen is er veel wat je vooral zelf moet doen en dat kost veel energie.

Een wandelsessie helpt om zaken op een rij te zetten en van je drukke hoofd af te dalen naar je gevoel. Je gevoel is een belangrijk kompas bij het bepalen van je koers.

Wat kun je o.a. nog meer ervaren tijdens een wandelsessie?


• Het helpt om zaken vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.
• De natuur werkt kalmerend en is een verassende inspiratiebron.
• Je krijgt meer inzicht in wat er nu belangrijk voor je is.
• Je ervaart rust in een wirwar van gedachten en emoties.
• Een wandelsessie geeft energie.
• Een wandelsessie praat gemakkelijk, het dwingende oogcontact valt weg waardoor je praat over dingen die je anders voor je houdt.

Ben jij op zoek naar professionele ondersteuning?

Zet vandaag die eerste stap en bel voor meer informatie of het maken van een afspraak 06-30427860

Het overlijden van een partner is een aangrijpend en intens verlies. Heb je je partner net verloren, dan kan het verlies heel onwerkelijk zijn en dringt de realiteit nog niet zo door. Is het al langer geleden en voel je nog steeds de pijn van verlies? Rouwen is een natuurlijke reactie. Je leven verandert immers als je iemand moet missen. Niets is meer hetzelfde. Heb je moeite om de draad van je leven weer op te pakken? Begeleiding Partnerverlies biedt professionele verlies- en rouwbegeleiding in de Achterhoek.

Imelda Verheij is aangesloten bij Beroepsvereniging Groene Zorg en Bewust Achterhoek

Sperwer 10, Lichtenvoorde | 06-30427860 | imverheij@hotmail.com | www.begeleiding-partnerverlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).