column

Gelijk én Eigen?

Gelijk én Eigen?

01-05-2019

Ik zie bij veel meisjes en vrouwen in mijn praktijk de worsteling tussen eigenheid en gelijkheid. Ze willen zichzelf zijn, maar willen ook niet anders/gek/raar gevonden worden.

Meld je aan voor de nieuwe editie die start op zaterdag 11 mei, ga snel naar: www.meisjescoach.nl

Veiligheid

Veiligheid is hierbij een belangrijk thema. Kan ik mezelf zijn en toch ergens bij horen? Zijn deze mensen om me heen oprecht en geïnteresseerd in me voorbij wat ik doe of hoe ik eruit zie?

Ik deed het stiekem

Ik ben daarom zelf in het begin ook nog een beetje ‘stiekem’ geweest over mijn specialisatie als Meisjescoach. Het was 5 jaar geleden echt taboe in het werkveld om mensen buiten te sluiten en als ik erover vertelde waren er mensen die vonden dat ik discrimineerde op geslacht. Terwijl ik echt niks tegen mannen of jongens heb, in tegendeel! We zijn gelijk én anders en ik geloof nou eenmaal echt in specialisme boven generalisme.

Wil jij je specialiseren in het coachen van meisjes, meiden en (jonge) vrouwen? Op 11 mei start een nieuwe Specialisatie tot Meisjescoach in Dieren, maar er zijn nog maar een paar plaatsen vrij! Meer info en aanmelden kan via: www.meisjescoach.nl

FiederElske was de eerste Meisjescoach van Nederland voor meisjes, meiden en (jonge)vrouwen Zij zorgt voor levensveranderend inzicht binnen twee tot vier maanden. FiederElske werkt met coachingstrajecten op maat met een passende totaalprijs. De enige verrassing achteraf is… de magie van het resultaat.

Wilgendijk 10, Zieuwent | 06-30119938 | elske@fiederelske.nl www.fiederelske.nl | www.theekransjes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).