column

Kies voor de zorg die het beste bij jou past

Kies voor de zorg die het beste bij jou past

01-05-2019

Het voorjaar is alweer in volle gang, lekker met de blote voeten in het gras! Je ziet de bloemen volop in bloei en de natuur ontluikt. In het Verloskundig Centrum Zutphen bruist het het hele jaar door, vol van energie en nieuw leven.

Iedereen is welkom en alles is bespreekbaar bij ons! Dát vinden wij heel gewoon!

Regelmatig zien we quotes voorbijkomen als ‘bijzondere zorg voor bijzondere mensen’. Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis, echter wij bieden juist zorg voor iedereen! Iedereen is welkom bij ons! “Wij zijn hele gewone mensen en hele gewone verloskundigen, daardoor staan we dicht bij onze zwangere, want dat zijn meestal ook hele gewone mensen”, vertelt Marieke. “We zoeken voor elk aanstaand ouderpaar de zorg die het beste bij hen past, dus niet bijzonder maar gewoon toegespitst op de specifieke situatie en wensen van de zwangere en haar partner”, vult Kim aan.

Je kunt dan ook kiezen of je de hele zwangerschap dezelfde verloskundige ziet of dat je kennismaakt met alle verloskundigen, op een vaste dag op controle wilt komen, thuis of in het geboortecentrum wilt bevallen, er wel of geen echo’s worden gemaakt. Het kan allemaal, alles is bespreekbaar! Dát vinden wij heel gewoon! Een hartelijke voorjaarsgroet, Team Verloskundig Centrum Zutphen

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).