column

Kundalini Yoga  houdt uw bedrijf en medewerkers vitaal!

Kundalini Yoga houdt uw bedrijf en medewerkers vitaal!

01-05-2019

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een levensstijl met yoga en meditatie je langer jong, fit en vitaal houdt. Stresshormonen en ontstekingen nemen af en celveroudering vertraagt. Kundalini Yoga heeft daarbij als voordeel dat het ademhaling, houdingen, mantra’s (helende klanken), mudra’s (handposities) en mentale focus combineert in uitgebalanceerde oefenseries. En daarmee één van de meest effectieve yogavormen is!

Huuraanbod Prachtige studio voor zeer aantrekkelijke prijs! Nog enkele dagdelen vrij.

Eenvoudig, afwisselend en speels

Deze yogavorm is eenvoudig, praktisch en speels. Elke les is anders en heeft een thema. De eeuwenoude oefeningen van Kundalini Yoga rekken de spieren, geven diepe ontspanning en zorgen voor het versneld afvoeren van afvalstoffen. Ze werken direct in op het zenuwstelsel en de klieren, zodat je het effect meteen ervaart. Ook kan Kundalini Yoga je inzicht geven in emotionele blokkades en angsten. Het zorgt voor weldadige rust, vrolijke stemming, een energiek gevoel en helpt je om te gaan met de veranderingen en stress van deze tijd!

BedrijfsYoga: vitale en productieve medewerkers

Op basis van Kundalini Yoga hebben wij voor bedrijven speciale programma’s ontwikkeld om de gezondheid, het concentratievermogen en de zelfreflectie van uw medewerkers te kunnen verbeteren. Dit verlaagt het ziekteverzuim en verbetert de werksfeer en het werkplezier. Wij leren uw medewerkers te ontspannen en in balans te komen, zodat hun werkstress reduceert. Ze worden vitaler, productiever en gelukkiger!

Ervaren wat Kundalini Yoga voor uw bedrijf en medewerkers kan betekenen? Neem dan contact op voor een proefles of gesprek. Ook hebben wij nog enkele dagdelen vrij in onze ruime sfeervolle studio!

Studio: “Le Rideau”, Oude Wand 39f, Zutphen helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).