column

Core business: Zuijdweg Ruimtelijk Advies

Core business: Zuijdweg Ruimtelijk Advies

01-06-2019

Zuijdweg Ruimtelijk Advies bestaat al sinds 2005. We staan voor kwalitatieve juridische – en organisatorische dienstverlening bij de lagere overheden, voornamelijk gemeenten. De diensten van Zuijdweg Ruimtelijk Advies liggen op het vlak van bestuursrechtelijke ondersteuning. Rollen als projectleider ruimtelijke plannen, maken van bestemmingsplannen, meedenken over de gevolgen van de Omgevingswet tot het behandelen van bezwaarschriften en vertegenwoordiging van gemeenten bij de rechtelijke instanties, behoren tot de corebusiness. Nuchter en praktisch ingesteld: achterstanden werken wij weg!

Schrijf gerust!

Zuijdweg Ruimtelijk Advies staat voor een flexibele manier van werken: meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd, een slimme en praktische manier van werken, actuele kennis, resultaten neerzetten en daarnaast keihard ontspannen.

Corebusiness van Zuijdweg Ruimtelijk Advies is bestuursrechtelijke kennis slim en adequaat inzetten in de praktijk. Zaken goed regelen en goed communiceren, het liefst in Jip en Janneke-taal.

Kennis delen

Kennis delen en kennis vergroten op het gebied van het bestuursrecht is een belangrijk onderdeel in het bedrijf. Detacheringsbureaus maken hier graag gebruik van. Medewerkers die hun HBO-studie of universitaire studie hebben afgerond, geef ik persoonlijk les zodat zij in de praktijk aan de slag kunnen.

Kennis van het omgevingsrecht breng ik op een levendige manier over. Mijn leerlingen gaan energiek aan de slag in de praktijk.

Contact

Graag kom ik in contact met mensen die zich willen ontwikkelen in het omgevingsrecht en in dit vakgebied willen gaan werken. Zuijdweg Ruimtelijk Advies en jij kunnen misschien iets voor elkaar betekenen.

Mijn kennis en ervaring ligt in het ruimtelijk bestuursrecht. Ik verdiep mij in de nieuwe ontwikkelingen op dit vlak. In de komende jaren staat de veranderopgave in het kader van de Omgevingswet op het programma.

Mijn coachende
- en mediatorvaardigheden verweef ik in mijn teamleider- en projectleiderschappen. Frank Zuijdweg Specialist Ruimtelijk domein

Margijnenenk 191 Deventer | 06 – 510 000 73 frank@zuijdwegruimtelijkadvies.nl | www.zuijdwegruimtelijkadvies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Zutphen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).