bruisende zaken

Ruimte voor jouw unieke stem

Ruimte voor jouw unieke stem

01-06-2019

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als logopedist en heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie (NVLF).

“Ik help iedereen die de adem en stem niet kunnen gebruiken zoals ze eigenlijk zouden willen. Variërend van hyperventilatie, keel- en nekspanning, algehele gespannenheid tot mensen met stembandproblemen, stotteren of bijvoorbeeld het onvermogen te kunnen roepen.

De adem, keel en stem kunnen geblokkeerd worden door onverwerkte/ingehouden emoties. Onbewuste spanning en mindset spelen daarin ook een rol. De behandeling van deze klachten vragen om een brede kijk en aanpak.

Omdat ik mensen in hun totaliteit benader, gebruik ik waar nodig aanvullende technieken als zang, beweging, ontspanning, massage en yoga in mijn praktijk. Afgestemd op de cliënt zoek ik naar de ideale manier om weer in contact te komen met de ruimte in eigen adem, keel en stem.

Het ervaren van de verbinding met jouw adem en eigen stem geeft ruimte en vertrouwen in jezelf.”

“Het raakt mij wanneer cliënten zichtbaar ontroerd zijn door hun eigen potentie in ademruimte en stemkracht.”

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 | gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).