column

Voel je vrij met een energetische opruiming

Voel je vrij met een energetische opruiming

01-07-2019

We leven in een illusie waarin onze gedachten gevangen worden gehouden door regels. Hierdoor wordt ons vrije denken heel erg beperkt. Kunnen we wel echt vrij denken, vrij voelen, vrij zijn? We moeten altijd wel iets en wat zal mijn omgeving er wel niet van zeggen?

We worden permanent beïnvloed door onze omgeving. Dit werkt zo in onze maatschappij, maar de maatschappij is een afspiegeling van onze energetische wereld om en in ons. Deze wereld geeft veel afleiding zodat we niet bij ons zelf kunnen zijn. Al deze energetische wezens hebben maar één doel en dat is ons afleiden, zodat we er niet achter komen dat al onze kracht in ons zit. Deze kracht is groot, maar we zijn dit allemaal vergeten. Het is zelfs door hen van ons afgenomen. We leven volgens de regels van deze onderdrukte wereld. Het is daarom ook van belang dat we weer leren voelen zodat ons gevoel kan groeien. We kunnen namelijk veel meer dan dat we zelf voor kunnen stellen.

In onze behandeling zijn we hiervan bewust en gaan we ook eerst een energetische opruiming doorvoeren. Na deze transformatie komt er een vrijheidsgevoel vrij. Met dit gevoel en ruimte kan de cliënt zijn eigen levenspad weer oppakken. De behandeling stopt natuurlijk niet in de praktijkruimte.

We geven onze cliënten ook een actieve nazorg zodat ze zich ook vrij blijven voelen. Want de kans op terugval in deze chaotisch maatschappij met allerlei verplichting is aanwezig.

Wilmi Eppink en Ronnie Bennink houden zich sinds hun jeugd al bezig met spiritualiteit. Door zich verder te verdiepen maakten ze beiden een groei door in hun eigen bewustzijn. Met hun sensitieve en energetische gaven helpen Wilmi en Ronnie sinds vijf jaar ook anderen bij het ontdekken van de eigen ik. Dat doen ze bij ‘Helderlicht inzicht’ aan de hand van het aanbieden van energetische therapie, lezingen en workshops.

Aaltenseweg 109, Vragender 06-20794099 info@helderlichtinzicht.nl www.helderlichtinzicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).