bruisende zaken

Foute vrienden

Foute vrienden

01-10-2023

Tom is veel te jong overleden. Zijn vriend vond hem in zijn kamer in Almere Buiten. Ik heb hem overgebracht naar het uitvaartcentrum en samen met zijn moeder de uitvaart geregeld.

Als ik de dag voor de uitvaart nogmaals bij moeder langsga zegt ze dat ze dat ze bezorgd is over ‘verkeerde’ vrienden van Tom, bang dat ze de uitvaart verstoren. Ze voelt zich schuldig over zijn verslaving en vraagt zich af of ze iets anders had kunnen doen. Ik leef met haar mee en vraag of ze ook mooie herinneringen heeft.

De uitvaart is emotioneel en liefdevol, en ik lees moeders mooie herinneringen voor over Tom, die altijd een hele lieve jongen is geweest.

Tom’s vriend spreekt ook en deelt warme herinneringen “Hij was veel te goed voor deze wereld.” Een paar weken na de uitvaart praat ik met moeder, ze voelt zich beter na ons gesprek. Ik ben blij dat ik haar heb kunnen helpen. De herinneringen aan Tom zijn mooi, en zijn ‘foute vrienden’ bleken erg zorgzaam te zijn en hebben na de uitvaart steeds contact met haar gehouden.

Ik ben 24/7 bereikbaar om u te helpen op 06-18 81 80 80

Groenhof 32, Almere | 036-52 45 554 bij overlijden 06-18 81 80 80 joyce@zorg-uitvaart.nl www.uitvaartverzorging-almere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).