Column

Wil jij verandering in je leven?

Wil jij verandering in je leven?

01-10-2023

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in het dagelijks leven en steeds tegen dezelfde problemen aan blijft lopen? Of voel je dat er oude energieën zijn die je tegenhouden om echt in je kracht te gaan staan? En daar wil je verandering in!

In het najaar ga ik weer een workshop geven: 'De kracht van je innerlijke wereld' van denken naar voelen.

Boek dan een sessie

Door het transformeren van oude energieën, leer je moeilijke situaties beter te begrijpen en op te lossen. Je ontdekt wat deze situaties jou willen vertellen of wat je hieruit mag leren, waardoor je jezelf verrijkt en steeds meer in je eigen kracht komt te staan.

Wacht niet langer en neem contact met me op voor een (gratis telefonisch) kennismakingsgesprek of om direct een sessie te boeken. Samen zorgen we voor een verrijking van jouw leven met meer innerlijke rust en balans.

Hartelijke groet, Agnes Hoogendoorn

Energetisch Transformatie Coach Praktijk Agnes Hoogendoorn | Isadora Duncanweg 87, Almere | www.agneshoogendoorn.nl 06-2927 8229

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).