bruisende zaken

Persoonlijke groei door bewustwording

Persoonlijke groei door bewustwording

01-05-2018

Zit je niet lekker in je vel of heb je het idee dat er meer in jou zit dan eruit komt?

Maak dan eens een afspraak met Isabelle Hulsman. Zij brengt je weer in contact met jezelf en maakt je bewust van je eigenwaarde en jouw eigen wijze.


Hoe het begon

“Omstreeks 2002 was ik zelf op zoek naar antwoorden en stuitte ik op Reiki. Wat ontzettend gaaf was dat! Ik wilde meer weten en leren en ben diverse opleidingen gaan volgen. Gaandeweg heeft zich dat ontwikkeld tot mijn eigen praktijk waar ik mensen help die ook dat duwtje in de rug kunnen gebruiken.”


Hoe doe je dat?

“Ik maak mensen weer bewust van hun eigen kracht en identiteit zodat we samen kunnen werken aan hun persoonlijke groei. Dit doe ik via Reiki, counseling en coaching. Bij Reiki geef ik via mijn handen energie door, met als doel je weer in balans te brengen en in contact met je eigen kracht en bewustzijn. Tijdens een counseling consult ga ik tegelijkertijd het gesprek aan en laat ik je vooral zelf voelen wat voor jou de kern van het ‘probleem’ is. Ik help je om je eigen bron en oplossingen die voor jou werken echt zelf te ervaren. Dit mag misschien wat zweverig klinken, maar dat is het niet. Helemaal niet omdat ik deze behandelwijzen combineer met een persoonlijk coachingstraject. Ik wil mensen namelijk niet alleen inzicht geven, maar ook praktische handvatten om gevoelens om te zetten in gedrag.”


“Ook voor Reiki cursussen kun je bij mij terecht”


Onderscheidend

“Ik onderscheid me onder andere door de combinatie van deze drie behandelwijzen en jarenlange ervaring als strategie- en analysespecialist in het bedrijfsleven. Mijn aanpak is praktisch en doelgericht. Spiritualiteit pas ik toe met twee benen op de grond. Omdat je in het hier-en-nu beslist en verantwoordelijkheid neemt over hoe jíj je leven wilt leiden.  Daarnaast vind ik het belangrijk om kwaliteit te kunnen garanderen, daarom ben ik aangesloten bij de Internationale alliantie van Reikimasters, de Nederlandse Vereniging van Reikmasters en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Kom zelf eens ervaren of ik ook jou kan helpen.”


Ik zie je graag!


Isabelle Hulsman

Reiki Master, spiritueel therapeut, coach


Isabelle Hulsman

Westerland 30, Bergen op Zoom

0164-238910  |  06-29077511

info@isabellehulsman.nl

www.isabellehulsman.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante