column

Schitter met een stralende huid!

Schitter met een stralende huid!

01-04-2024

De ELVii 532 VP maakt gebruik van een krachtige laser, die specifiek is ontworpen om rode vaatjes en pigmentproblemen te behandelen. Het groene licht van de Elvii KTP-laser wordt opgenomen door de kleur van het bloedvaatje of het pigment en omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat vaatjes en/of te veel aan pigment worden vernietigd en opgeruimd door het lichaam.

Het allermooiste van deze laser is dat er bij veel behandelingen het resultaat direct zichtbaar is. Rode vaatjes en couperose is direct minder zichtbaar, kleine steelwratjes zijn in enkele seconden gelaserd. Bij de behandeling van pigment zal dit in eerst donkerder kleuren. Dit neemt geleidelijk af, waarna het resultaat zichtbaar zal zijn.

Zeg vaarwel tegen storende rode vaatjes en pigmentproblemen die je huid ontsieren. Met de ELVii 532 VP-behandeling kun je rode vaatjes op de wangen, neus en kin effectief behandelen en ongewenste pigmentvlekken verminderen, veroorzaakt door blootstelling aan de zon.

Boek nu een afspraak en ontdek zelf de voordelen van de ELVii 532 VP-behandeling. Gun jezelf een stralende en egale huid, vrij van hinderlijke rode vaatjes en pigmentproblemen.

Haagweg 64, Breda 06 - 34635157 salon@avance-skincare.nl www.avance-skincare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren