bruisende zaken

Voor al je creatieve uitspattingen

Voor al je creatieve uitspattingen

31-10-2018

Naaien, breien, haken... Zelf dingen maken is volgens Jolien en Kees van Vliet het leukste dat er is. Een passie die ze graag delen met hun klanten. “Van Vliet Naaimachines is de beste plek voor al je creatieve uitspattingen!”

Neem snel eens een kijkje in onze winkel. Tot snel!

Specialisten “Inmiddels zitten we alweer bijna dertien jaar op onze huidige locatie in Breda”, vertelt Jolien enthousiast. “Maar we doen dit werk al veel langer.” “Ik ben als het ware geboren tussen de naaimachines”, voegt Kees lachend toe. “Ik weet dan ook niet beter.” Aan ervaring dus geen gebrek, wat dit tweetal echt tot dé specialisten maakt in hun vakgebied

Verkoop en meer Jolien: “Bij ons zijn klanten aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines, coverstitch machines, fournituren, garen, naaipatronen en van alles op het gebied van breien en haken. Te veel om op te noemen eigenlijk. Daarnaast verzorgen we ook regelmatig workshops en demonstraties en kan Kees eigenlijk elke machine wel repareren. Hard werken, maar ontzettend leuk om te mogen doen en onze passie en kennis met klanten te mogen delen.” Dé naaimachinespeciaalzaak Die kennis en het zeer uitgebreide aanbod zijn overigens niet de enige punten die Van Vliet Naaimachines maken tot dé naaimachinespeciaalzaak. “De winkel is ook gewoon heel gezellig, iedereen moet zich hier thuis voelen, maar ook de service die we bieden is top en de prijzen zijn scherp. Daarnaast parkeer je je auto hier gewoon gratis voor de deur, dus wat wil je nog meer?!” Wat je nog meer wil? Wellicht met eigen ogen zien wat Van Vliet Naaimachines allemaal te bieden heeft. “Neem dan zeker eens een kijkje in onze winkel in Breda. Tot snel!”

Eigenaren: Jolien en Kees van Vliet | Spinveld 13a-2, Breda | 076-5216827 | www.vanvlietnaaimachines.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie