Bruisend Puzzelen

Streep 7 van de 8 woorden in de puzzel weg. Gebruik daarvoor je muis of veeg met je vinger over je scherm. Het overgebleven woord is het antwoord.
Vul het antwoord in met je contactgegevens en maak kans op de mooie prijs.
Zin om nog meer puzzels te maken? Kijk dan ook eens bij de puzzels van de andere regio's!

PUZZELOPLOSSING INSTUREN

Hierbij geef ik toestemming aan Nederland Bruist om mijn e-mailadres (indien ik winnaar ben) door te geven aan het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel. Ben ik niet in de prijzen gevallen? Dan verwijdert Nederland Bruist mijn gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.

Ja, ik geef toestemming om met deze puzzelinzending mee te doen en ik ontvang graag acties en/of kortingen m.b.t. dit bedrijf.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Ben je niet in de prijzen gevallen met puzzelen? Dan verwijderen wij jouw gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.


Nog meer bruisende puzzels


De Belgische Grensstreek bruist


Bergen op Zoom bruist


De Kempen bruist


Marbella bruist


Oosterhout bruist


De Overbetuwe bruist


Roosendaal bruist


Rosmalen bruist